Meghívó közmeghallgatásra

kozmeghallgÉrtesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Bársonyos Község Önkormányzata közmeghallgatást tart 2019. június 7-én (pénteken) 18.00 órai kezdettel. A közmeghallgatás helyszíne: Bársonyos Művelődési Ház

Bársonyos, 2019. június 3.

Kálnai Lajos
polgármester

Tájékoztatás a szelektív hulladékszállításról

recycleTisztelt Ingatlantulajdonosok!

A mai napon, 2019.05.09-én a szelektív hulladékszállítás a gépjármű meghibásodása miatt elmarad.
Az új időpont 2019.05.11. (szombat)

Kérünk mindenkit,hogy az elszállításra kívánt hulladékot 6 óráig helyezze ki!

Bársonyos Község Önkormányzata

Tájékoztató a könyvtár működéséről

konyvtarKedves Látogató!

A 39/2013. (V. 31.) a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (KSZR) működéséről szóló EMMI rendelet értelmében a József Attila Megyei és Városi Könyvtár, valamint a település önkormányzata között létrejött megállapodás alapján, a József Attila Megyei és Városi Könyvtár gondoskodik a település lakosságának könyvtári szolgáltatásokkal történő ellátásáról a KSZR keretein belül. Ennek megvalósítására településenkénti lakosságarányú állami kiegészítő támogatás áll a Megyei Könyvtár rendelkezésére, melyből a települési könyvtár igényei szerint dokumentumokat, tárgyi és dolgi eszközöket, valamint minimum évi négy, a könyvtárat és az olvasást népszerűsítő rendezvényt finanszíroz. A József Attila Megyei és Városi Könyvtár Megyei Ellátási és Módszertani Osztályának feladata a fenti és egyéb járulékos, illetve kiegészítő szolgáltatások koordinációja.

További információ a rendszer működéséről a megyei KSZR honlapon: http://www.kemkszr.hu/

A könyvtár neve: Községi Könyvtár Bársonyos
A könyvtár címe: 2883 Bársonyos Kossuth L. u. 2.
A könyvtár telefonszáma: 06 34 358 088

A könyvtár email címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A könyvtáros neve: Sinigla Csaba Lajosné
A könyvtáros email címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: Hétfő: 16.00-18.00 | Szerda: 15.30-17.00

Általános könyvtári szolgáltatások: kölcsönzés, tájékoztatás.

Tájékoztató - "TeSzedd!" mozgalom

teszeddBársonyos Község Önkormányzata idén is csatlakozott a "TE SZEDD! Önkéntesen a tiszta Magyarországért című programhoz, amely az Innováció és Technológiai Minisztérium támogatásával kerül megvalósításra. Bársonyos területén 2019.03.19-én 8.00-tól a Kossuth Lajos utca 2 szám előtt a parkolónál (Faluház) lesz a találkozási pont, ide várjuk szeretettel az akcióhoz csatlakozni szándékozó önkénteseket.

Tisztítsuk meg közösen településünket! A szemétgyűjtéshez szükséges eszközöket a szervezők biztosítják (zsák, kesztyűk) melyek a találkozási ponton kerülnek kiosztásra.

Bársonyos Község Önkormányzata

Keresés

Copyright © 2019 SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!