||
1
1

Bóbita Óvoda felújítása Bársonyos településen


Kedvezményezett
: Bársonyos Község Önkormányzata

Projekt címe: Bóbita óvoda felújítása Bársonyos településen

Támogatás összege: 100 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-3.3.1-21-KO1-2022-00014

Projekt helyszíne: 2883 Bársonyos, Gárdonyi Géza utca 3., hrsz.: 179

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2025.03.28.

 

Bársonyos Község Önkormányzata 100 millió Ft, 100%-os finanszírozású, Európai Uniós forrásból származó támogatást nyert el a Bársonyosi Bóbita Óvoda felújítására.

Az óvoda egy csoporttal működik 90 % körüli kihasználtsággal. Az épület jelenlegi állapotára jellemző, hogy több tekintetben is felújításra szorul: tető felújítás, energetikai korszerűsítés (kazáncsere, szigetelés), terasz burkolat cseréje. Az Önkormányzat a felsorolt problémákat a projekt keretében kívánja megoldani.

A projekt keretében az alábbi tevékenységek valósulnak meg:

  • külső felújítása: szigetelés, tető- és előtető csere, bádogosszerkezetekkel együtt, teraszburkolat csere, árnyékolás kialakítása
  • kazáncsere
  • megújuló energia hasznosítására napelemes rendszer kiépítése
  • projektarányos akadálymentesítés

 

A kapcsolódó egyéb költségekkel és szolgáltatásokkal együtt a projekt teljes költségvetése 100 000 000 Ft. Az infrastrukturális fejlesztés eredményeként racionálisan üzemeltethető, energiahatékony épület jön létre. A fejlesztésnek köszönhetően minden bársonyosi kisgyermek számára elérhetővé válik az óvodai ellátás településen belül, a nevelési környezet modernebbé, élhetőbbé válik, ami hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez. A fejlesztés segítségével modern, minőségi nevelési környezet kerül kialakításra.


Kapcsolódó dokumentumok:

Kapcsolódó képek:

      

        

 

Hírek, aktualitások

Keresés

Copyright © SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!